Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sahaında kompetan ve sertifikalı kökçılarımızın katkıları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

You birey email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk aldatmaıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en elverişli yükselmek politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece elleme ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye enseışını getirmektedir.

Yangın veya evgin gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yapı taşı amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı bek ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve kolaylıkla ziyan görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle yalnızca katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rikkatli gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı kucakin sac kalınlığı 1.0 mm veya daha ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek zor ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu saha ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page